Vanliga frågor om våra lån

Hur registrerar jag mig som låntagare?

För att du skall bli godkänd som låntagare krävs följande:

  • Du måste vara mellan 20 och 65 år
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • Du måste ha ett Svenskt personnummer
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • De övriga uppgifter som vi behöver ha registrerade hos oss är clearing- och kontonummer samt mobilnummer

Hur går jag tillväga för att låna?

Om din registrering är klar behöver du bara gå till ”Ansök om lån”, här väljer du först hur mycket du vill låna inom den begränsning som är satt för dig. Efter detta väljer du hur lång tid du vill att återbetalnings-perioden skall vara. Du kan klicka på ”räkna ut” för att se vilken månadskostnad du får. Efter att du är nöjd med din månadskostnad godkänner du lånet och får verifiera dig med e-legitimation. Under förutsättning att vi har alla uppgifter som behövs kommer lånet att betalas ut till angivet kontonummer.


Vad kostar det?

Beroende på vilken återbetalningstid du har valt kommer månadskostnaden för lånet att vara olika. Det bästa sättet för att hitta en återbetalningssumma som passar dig, är att jämföra mellan olika antalet månader som du kan tänka dig att betala tillbaka lånet på. ExtraKredit tar inte ut någon avgift för ansökan eller uppläggningsavgift för lånet.


Vad gör jag om jag inte kan betala?

Det finns flera olika alternativ. ExtraKredit arbetar nära sina kunder för att hjälpas åt att lösa eventuella återbetalningsproblem genom exempelvis avbetalningsplaner eller framflyttning av fakturor. Detta kan göras antingen online efter att du har loggat in eller genom att kontakta kundservice genom info@extrakredit.se.

Om Extrakredit.se

ExtraKredit.se är ett varumärke som ägs och drivs av Swedish Credit Group AB, ett privat aktiebolag registrerat som ett konsumentkreditinstitut under Finansinspektionens tillsyn. Även Konsumentverket är tillsynsmyndighet. Vi erbjuder flexibla lån både i storlek och löptid. Vår ambition är att kunna erbjuda marknadens bästa konsumentkrediter.

Kontakta oss
EXTRAKREDIT
S:ta Helenagatan 8
541 30 SKÖVDE

BANKGIRO: 888-0825
TELEFON: 08-212 311
TELEFONTIDER: Vardagar 9:00 - 15:00, lunchstängt 12:00 - 13:00

EPOST: INFO@EXTRAKREDIT.SE
Copyright © 2017 ExtraKredit.se

Alla rättigheter reserverade